26 Nisan 2009 Pazar

Oynayacaksan bu mereti topuklu ayakkabınla oyna


Yandaki resim size de korkunç gelmiyor mu?Bir kadın düşünün,yok yok daha da kötü onbirşerden 22 kadın düşünün diz altı pamuklu çorap,spor şort,şortun içine sokulmuş naylon karışımlı forma en korkuncu da kramponlu spor ayakkabı içinde.
Kadın erkek eşit değildir,mevzu bahis sporsa değildir olmamalıdır,kadınlar kibar sporlar yapmalı misal yüzmeli,tenis oynamalı jimnastik çok güzel duruyor onu yapmalı olmadı takım sporlarından voleybol hadi belki basket oynamalı ama futbol oynamamalı.Bırakın o işi estetik ve ruh olarak yakışan erkekler yapsın,illa da bi kadın yapacaksa da o da Marilyn olsun.Şu topa vuruştaki asalete,çevredikilerin hayran bakışlarını bakar mısınız?Buyurun bir de size soralım,işte iki resim arada ki on farkı bulun?Kadınlar neden aktif futboldan uzak durmalı?İnsanlık için,dünyanın estetik algısı için,iyi bir dünya için,mutlu bir dünya için hazır mıyız arkadaşlar?

1 yorum:

  1. TSnin bayan fudbol takımı grubunda lider hayadum..uşaklar başaramadı siz bari şampiyon olun nidaları yükseliyor taraftardan...

    voleybol kız oyunu;erkekler futbol oynasın diyen beden eğitimi öğretmenimi hatırladım şimdi..
    hocaamm koşun gelin :D

    YanıtlaSil